eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

"Mintha az derült volna ki, hogy Adolf Hitler az apám"

Alaposan meglepődött az a Los Angeles-i férfi, aki kiderítette, igazi apja Charles Manson, hírhedt sorozatgyilkos.

"Nem akartam elhinni, dühös és rémült voltam. Olyan volt, mintha az derült volna ki, hogy Adolf Hitler az apám" - emlékezett vissza arra a pillanatra a 41 éves Matthew Roberts, amikor hosszas kutatás rádöbbent, hogy vér szerinti apja Charles Manson.

A férfi végül felvette a kapcsolatot a kilenc gyilkosság kitervelése miatt börtönbüntetését töltő apjával, akivel azóta is leveleznek.

"Furcsa dolgokat küld nekem, és mindre rárajzolja a horogkeresztet- Először megdöbbentem és levert voltam. Nem beszéltem, nem bírtam enni sem" - közölte a férfi, aki Rockfordban nőtt fel, és 10 évesen tudta meg, hogy örökbefogadták.

Mostohaapja figyelmeztette, semmi jó nem származik abból, ha kutatni kezd igazi apja iránt, de Matthew Robertsnek ez sem szegte kedvét, és először anyjához jutott el. A nőtől megtudta, igazi neve Lawrence Alexander, és végül azt is elárulta neki anyja, hogy 1967-ben Charles Manson megerőszakolta őt, így fogant.

A férfi attól félt, örökölt valamit apja kegyetlenségéből, ám kiemelte, ő békeszerető ember, még a légynek sem tud ártani.

"Õ a biológiai apám, így van köztünk érzelmi kapcsolat. Ez a legnehezebb dolog: szeretni azt a szörnyeteget, aki megerőszakolta az anyám. Nem szeretem őt, de nem is akarom utálni" - ismerte el Matthew Roberts.

Charles Mansont az 1960-as években több gyilkosság kiterveléséért ítélték el, legközelebb 2012-ben lehet szó szabadlábra helyezéséről. A Manson Család nevű csoport ölte meg Sharon Tate színésznőt, Roman Polanski feleségét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×