eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Mik a legkedveltebb bűnös vágyak?

Napközben tévét nézni, egész nap pizsamában lenni és kifosztani a hűtőszekrényt - a britek számára ezek a legkedveltebb bűnös vágyak.

Egy internetes közvélemény-kutatás azt mérte fel, melyek a legkedveltebb bűnös vágyak, vagyis azok a cselekedetek, amelyekről tudjuk, hogy nem szabadna, mégis megtesszük, ha más nem figyel.

A felmérés során 57 százalék válaszolta azt, hogy legszívesebben a napközbeni műsorokat nézi a televízióban, a megkérdezettek 44 százaléka pedig az egész napot pizsamában töltené.

Bekerült a legkedveltebb bűnös vágyak közé a hűtő kifosztása, valamint a pattanások nyomkodása is.

30 százalék mondta azt, hogy szeret hangosan böfögni, ha más nem hallja, és nagyjából hasonló arányban vannak azok, akik elismerték, beszélnek magukban.

A válaszadók 21 százaléka vallotta be, hogy szereti nézni a gyermekműsorokat a tv-ben, míg 27 százalék érez vágyat arra, hogy elegye a finom falatokat partnere tányérjáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×