eur:
392.8
usd:
365.94
bux:
66845.64
2024. április 26. péntek Ervin

Keményen büntet a "világ legfukarabb mamája"

Saját magát nevezte el a "világ legfukarabb mamájának" Jane Hambleton, aki szigorúan megbüntette 19 éves fiát, akinek az autójában alkoholt talált.

Az iowai asszony hamar kitalálta, mivel büntesse a fiát: elhatározta, hogy eladja a gyerek autóját. "Mellékbüntetésként" még alaposan meg is alázta a fiút, az autóhirdetésben ugyanis egyúttal le is leplezte a gyerek bűneit.

A The Des Moines Register című lapban feladott hirdetés így szólt: "Eladó 1999-es Oldsmobil Intrigue. Abszolút maradi szülők árulják, akik nyilvánvalóan nem szeretik tizenéves fiúkat. Az autót tulajdonosa csak három hétig használta, mielőtt az orrát mindenbe beleütő anyja alkoholt nem talált az anyósülés alatt. Irányár: 3700 dollár. Érdeklődni a világ legsmucigabb anyjánál."

A hirdetés azóta már többször is megjelent, és sokan hívják az asszonyt, hogy gratuláljanak neki. "A hirdetés egy vagyonba kerül, de megéri. Legalább hetvenen felhívtak már, hogy elmondják: örülnek, hogy vannak még felelősségteljes szülők. Azt viszont még senki sem mondta, hogy túl szigorú vagyok, és túlreagáltam a dolgot" - állítja a 48 éves Fort Dodge-i családanya.

Az egyetlen kritikusa a saját fia, aki "nagyon, nagyon szomorú" a hirdetés miatt, és váltig állítja, hogy ártatlan, az italt az egyik ismerőse hagyta az autóban.

Az anyja ugyan hisz neki, de úgy gondolja, nem a megbocsátás a megoldás erre az ügyre. Mint mondja, két feltételt szabott a gyereknek, amikor megvette neki az autót Hálaadásra: azt, hogy nem ihat, és nem hagyhatja lezáratlanul a parkolóban a kocsit.

Az autó egyébként gyorsan elkelt, de a hirdetés még egy hétig fut - csak a biztonság kedvéért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×