eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Eldurvult a közlekedési vita

Vádat emeltek egy 48 éves férfi ellen, aki egy közlekedési baleset, és az ebből adódó konfliktus miatt életveszélyesen megszurkált egy másik férfit.

A vádlott 2016. december 27-én az esti órákban a XX. kerület, Nagykőrösi úton, az M5 autópálya bevezető szakaszán közlekedett gépkocsival, amikor egy másik autó – amit a sértett férfi élettársa vezetett – egy kereszteződésnél a vádlott autójának visszapillantó tükrét letörte - közölte a fővárosi főügyészség.

A közlekedési balesetet követően a vádlott a másik gépjármű előtt leparkolt, odament az autóhoz, és annak vezető ülés melletti lehúzott ablakán keresztül közölte a sofőrrel és a mellette ülő sértettel, hogy mennyi a tükör ára, amit fizessenek ki. A sértett kifogásolta, hogy milyen hangnemben beszél a férfi vele és az élettársával. Ekkor a vádlott a gépjármű lehúzott ablakán keresztül benyúlt és megpróbálta megragadni a másik férfi ruháját.

A sértett ekkor kiszállt az autóból, közte és a vádlott között hangos szóváltás és kölcsönös dulakodás alakult ki, amelynek során a vádlott elővett a zsebéből egy PVC vágót, és azzal többször mellkason szúrta a másik férfit. A sértett férfi a bántalmazás következtében életveszélyes mellkasi sérüléseket szenvedett.

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amely bűncselekmény törvény szerinti büntetési tétele két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×