eur:
392.2
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Levágta a lábára erősített nyomkövetőt és eltűnt egy vádlott

A napokban nem ő volt az egyetlen: vasárnap két másik ember így szökött meg a házi őrizetből.

Az Egri Törvényszéken kábítószer-birtoklás bűntette és más bűncselekmény miatt folyik eljárás F. E. J. harmadrendű vádlott ellen, akivel szemben tavaly nyáron lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, és lábára nyomkövetőt erősítettek.

A bíróság szóban beidézte egy hétfő reggeli tárgyalásra, egyúttal értesítette a rendőrkapitányságot, hogy a vádlottnak meg kell jelennie a bíróság előtt. A vádlott el is indult egerbaktai lakóhelyéről, azonban nem érkezett meg a törvényszékre. A rendőrkapitányság tájékoztatása szerint Egerben, a Koszorú utcában levágta a technikai eszközt a lábáról, és ismeretlen helyre távozott.

A bíróság elfogatóparancsot adott ki a vádlott ellen, de ez egyelőre nem vezetett eredményre, így a bíróság elhalasztotta a tárgyalást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn közölte, hogy vasárnap két román állampolgár a lábára szerelt nyomkövetőt lefeszítve megszökött a házi őrizetből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×