Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Az apa irtotta a családját Tényőn?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A nol.hu és a kisalföld.hu információi szerint az apa mészárolta le feleségét és két gyermekét hétfőn Tényőn. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a hírt.

A Népszabadság internetes kiadása és a kisalfold.hu értesülései szerint minden jel arra utal, hogy a rendőrök már tudják, ki követhette el a tényői gyilkosságot - írja az Index. A gyanúsított az apa, a 37 éves Sz. K., aki feltehetően öngyilkos lett.

Erre a verzióra utal az is, hogy a rendőrök hétfőn este nagyon hamar feloldották a falu blokádját, egyáltalán nem járőröztek, csak a ház előtt állt egy rendőrautó.

Kocsis Tünde, a megyei kapitányság szóvivője nem erősítette meg az információt, csak annyit mondott, hogy délután kettőkor tartanak sajtótájékoztatót. Ezekben a percekben folyik a hatósági boncolás. A halottakat az éjszaka egy erdei úton vitték el Győrbe, így kerülték ki a várakozó tévéseket, fotósokat.
A szóvivő a Kisalföld másik információját sem erősítette meg, miszerint a férj pszichiátriai kezelés alatt állt volna.

A belsőépítész házaspárra, valamint két kisgyermekükre a férj testvére talált rá hétfő este hét óra után tényői otthonukban, ő értesítette a rendőrséget.

Egy rendőr vérfürdőként írta le a helyszínt, név nélkül azt mondta az MTI-nek, szúró- vagy vágóeszközökkel végeztek az áldozatokkal. A Kisalföld úgy értesült, fejsze és motoros fűrész volt a gyilkos fegyver.
Kedd reggel, amikor már a helyszín közvetlen közelébe engedték az újságírókat, az MTI tudósítója azt láthatta, hogy egy félkész házban élt a meggyilkolt család. Az épület falai még vakolatlanok, itt-ott építőanyag-halmok állnak. A ház, ahol a gyilkosság történt, Tényőnek a főúttól távolabbi végén áll, három-négy háznyira a település végét jelző táblától.

A család egyik ismerőse azt mondta: a meggyilkoltak rendezett életet éltek. Ugyan nem látta egész nap a családot, ami nem kirívó, de gyanús dolgot sem észlelt. A család ikerházban lakott, aminek másik fele az anya testvérének tulajdona.