eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Megdöbbentő részletek az Olaszországban a mélybe zuhant magyar fiatal haláláról

Tériszonyos volt, rettegett a magasságtól az a magyar diák, aki Olaszországban szenvedett halálos balesetet, amikor egy nyolcméteres magaslatról lezuhant.

A 25 éves egyetemista fiú kedden hajnali fél 3-kor zuhant le egy magas töltésről a Santuario di Soviore nevű vallási épületegyüttes közelében, Monterosso község területén, a Ligur-tenger partvidékén elterülő La Spezia megyében. Noha a mentők hamar a helyszínre érkeztek, a fiú életét már nem tudták megmenteni.

A fiú barátja és diáktársa, a Borsnak azt mesélte, hogy bulit tartottak, alkoholt is fogyasztottak, de az áldozat nem volt ittas. A baleset akkor történt, amikor kisétált a friss levegőre. Ugyanakkor érthetetlen is az eset, mert a fiú nagyon fél a magasságtól, vélhetően amikor meglátta maga alatt a mélységet, megszédülhetett, és leesett.

A két fiú közös albérletben lakott egy harmadik emeleti lakásban, és még ott is panaszkodott arról, hogy tériszonya van. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×