eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Egy csókért féláron mehetnek a szerelmesek az Állatkertbe

A közelgő Bálint-nap jegyében szombattól keddig, vagyis február 11-től 14-ig a szerelmespárok ketten egy jeggyel látogathatják a Fővárosi Állat- és Növénykertet. A jogosultság igazolásához csak annyi kell, hogy belépéskor csókot váltsanak egymással - tudatta az Állatkert.

Bálint napjának közeledtével a Fővárosi Állat- és Növénykert kedvezménnyel várja a szerelmespárokat. Nemcsak február 14-én, a tulajdonképpeni Bálint-, avagy Valentin-napon, hanem már a megelőző három nap folyamán, vagyis szombattól egészen keddig a szerelmesek ketten egy jeggyel, azaz lényegében fél áron látogathatják meg a városligeti intézményt. Mivel a szerelmespárok számára nem létezik külön igazolvány, a páros kedvezményt igénybe vevő szerelmeseknek összetartozásuk igazolásához mindössze egy csókot kell váltaniuk egymással a főbejáratnál történő belépéskor - közölte az Állatkert.

Bálint napján a szerelmespároknak szóló kedvezmények mellett más okból is érdemes lesz az Állatkertre figyelni. Ezen a napon, február 14-én ünnepli ugyanis negyedik születésnapját Asha, a Budapesten született elefántborjú. Az ifjú ormányost 12 órakor köszöntik fel ünnepélyes keretek között, és természetesen születésnapi tortát is fog kapni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×