eur:
392.17
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Vádat emelhetnek Michael Jackson orvosa ellen

Vádat emelhetnek pénteken Michael Jackson orvosa ellen a sztár halálával kapcsolatban - közölte egy magát megnevezni nem kívánó hivatalos amerikai forrás.

Az még nem világos, hogy emberöléssel vádolják-e meg Conrad Murray-t, aki a popsztár személyes orvosa volt, és akkor is az énekes Los Angeles-i házában tartózkodott, amikor Jackson - vélhetően gyógyszer-túladagolás következtében - elhunyt.

Az ügyészség az emberölés vádjával kapcsolatban nem nyilatkozott, ám két bírósági forrás is azt állította, hogy Murray ellen gondatlanságból okozott emberölés lehet a vád. Az orvosnak egy büntetőjogi bíróság előtt kell megjelennie pénteken.

Michael Jackson június 25-én hunyt el londoni koncertsorozatára készülve. Az orvosszakértői jelentések szerint szervezetében kisebb műtétekhez használt erős altatót találtak, amelyet csak orvos adagolhatott neki. Emellett más nyugtatókat, fájdalomcsillapítókat is szedett.

A rendőrség még nem zárta le a nyomozást. Murray kihallgatása során elismerte, hogy Jacksonnak krónikus álmatlanság ellen röviddel halála előtt is adott a műtéti altatóból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×