eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ikrek édesapja lett a latin szívtipró

Béranya szült ikreket Ricky Martinnak: a Puerto Ricó-i énekes az év hátralévő részét a kicsikre szánja.

A babák hetekkel ezelőtt születtek, ám a hírt csak most hozták nyilvánosságra. A kicsiket béranya hozta világra, Ricky Martin egyedül neveli majd őket.

A következőkben az énekes kevesebbet szerepel majd, hogy sok időt tölthessen gyermekeivel - áll Martin képviselőinek nyilatkozatában.

"Ricky nagyon boldog, életének új szakasza kezdődött azzal, hogy szülő lett belőle. Az év hátralevő részében visszavonul a nyilvánosságtól, hogy gyerekeivel lehessen" - fogalmazott a menedzsment, amely azonban nem közölt pontosabb információkat a kicsik születésének körülményeiről.

A Puerto Ricó-i énekes - akinek legnépszerűbb számai a Shake Your Bon Bon és a Livin' la Vida Loca - az elmúlt években több jótékonysági akcióban is részt vett. Idén járt Kambodzsában, hogy felhívja a figyelmet az emberkereskedelem visszaszorításának szükségességére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×