eur:
392.13
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Nyugdíjba ment a balett sztárcsacsija

Egyik legrégebbi tagjától búcsúzott el a szentpétervári Mariinszkij színház balett-társulata: Monika, a csacsi 19 éven át hurcolta a színpadon Sancho Panzát, a búsképű lovag túlsúlyos szolgáját a Don Quijote című balett előadásain.

A 21 éves Monika most megérdemelten nyugdíjba vonul, s szerepét ezentúl egy Alina nevű ifjú szamárhölgy alakítja majd.

Búcsúbuliján Monika keringőt lejtett a társulat egyik balerinájával, és számos búcsúajándékot kapott, köztük egy répatortát és egy kendőt. Öregségét a szentpétervári állatkertben tölti majd, ahol eddig is élt az előadások között.

Az állatkert szóvivője szerint az idős "művésznő" szeret fellépni, imádja a tapsot, és magától mindig pontosan tudta, mikor kell színpadra lépnie.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×