Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kettős életet élt az ipswichi rém áldozata

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Anyja nem is sejtette sokáig, hogy örömlányként dolgozott az ipswichi rém néven elhíresült férfi egyik áldozata, Tania Nicol - hangzott el a tárgyaláson. A férfit öt prostituált megölésével vádolják.

Kettős életet élt az ipswichi rém néven elhíresült férfi egyik áldozata, Tania Nicol - mondta a 19 éves lány anyja a bírósági tárgyaláson.

Kerry Nicol közölte: csak nemrég fedezte fel, hogy a lánya a testét árulta, hogy be tudja szerezni a kábítószeradagját. A lány naponta 50 fontot (18 ezer forintot) költött heroinra, ugyanis függő volt.

A 19 éves lánynál egyszer egy fecskendőt talált édesanyja, de a lány azt mondta, az nem az övé, hanem egy barátjáé.

A nő úgy tudta, hogy Tania Nicol egy fodrászszalonban dolgozik. Két árulkodó jel volt a lány halála előtt, hogy talán mégsem fodrászként dolgozik: először egy idegen telefonált a család házába, és Chantelle-t kereste, egy másik alkalommal pedig egy Chantelle-nek címzett levelet kaptak.

A 19 éves lány volt az ipswichi rém néven elhíresült férfi, Stephen Wright legfiatalabb áldozata. A vádak szerint a 49 éves férfi öt prostituáltat ölt meg.

A férfi tagadja, hogy megölte volna az öt drogfüggő prostituáltat, DNS-ét azonban három áldozat holttestén is megtalálták. Az első fiatal lány teteme 2006 decemberében került elő, és a többi holttestre két héten belül bukkantak a kelet-angliai városban.

A 49 éves vádlott, Stephen Wright barátnőjével Ipswich piroslámpás negyedében lakott, és akkor vadászott áldozataira, amikor a nő dolgozott.

Egy másik áldozat anyja, Gail Adams is azt mondta a bíróság előtt, nem is sejtette azt, hogy gyermeke örömlány volt.

A tárgyaláson elhangzott, hogy az áldozatok prostituáltként dolgoztak, és 30 fontért árulták bájaikat Ipswichben. A városban 15-20, míg a település környékén további 30-50 örömlány dolgozik.