Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hivatásos partiszervező lesz a botrányos buli házigazdája

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Könnyen megkeresheti a rendőrségi bírságként kiszabott húszezer ausztrál dollárt (hárommillió forintot) az a melbourne-i fiú, aki egy 500 fős, botrányba fulladó bulit rendezett, ugyanis partiszervezéssel bízták meg.

A 16 éves Corey kihasználta, hogy szülei elutaztak, így bulit szervezett. A partit az interneten hirdette meg, amelyre ötszázan mentek el, így nem csak a házat, hanem az utcát is birtokba vették a szórakozni vágyók.

A hatalmas tömeget végül a rendőrségnek kellett feloszlatnia, miután több szomszéd is panaszkodott. Még egy helikoptert is be kellett vetnie a rendőrségnek.

Az ittas fiatalok rátámadtak a rendőrautókra és többnek az ablakát is betörték. A rendőrség kára és a kiszállás költségei húszezer ausztrál dollárt (hárommillió forintot) tettek ki, és ezt a bulit szervező 16 éves fiúval akarják megfizettetni.

Corey szervezőkészségére egy nagy cég is felfigyelt, és hivatásos partiszervezőként akarja alkalmazni a fiatalt.

"Ha 500 embert le tud csábítani egy utcai buliba, akkor egy klubot is könnyen meg tudna tölteni" - mondta Tim Sabre, a cég ügyvezetője, aki szerint Corey jó munkát végzett, csak rossz helyen.

Ha egy hasonló bulit össze tud hozni a 16 éves fiú, akkor 2-10 ezer dollár körüli összeget kaphat, vagyis a rendőrségi számla egy részét fedezheti a fizetség.

Corey elmondta, már várja, hogy ismét bulit szervezhessen. "Két héten belül lesz még egy nagy buli" - ígérte a fiú, aki egyelőre nem akar a szülei szeme elé kerülni.