eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Hivatásos partiszervező lesz a botrányos buli házigazdája

Könnyen megkeresheti a rendőrségi bírságként kiszabott húszezer ausztrál dollárt (hárommillió forintot) az a melbourne-i fiú, aki egy 500 fős, botrányba fulladó bulit rendezett, ugyanis partiszervezéssel bízták meg.

A 16 éves Corey kihasználta, hogy szülei elutaztak, így bulit szervezett. A partit az interneten hirdette meg, amelyre ötszázan mentek el, így nem csak a házat, hanem az utcát is birtokba vették a szórakozni vágyók.

A hatalmas tömeget végül a rendőrségnek kellett feloszlatnia, miután több szomszéd is panaszkodott. Még egy helikoptert is be kellett vetnie a rendőrségnek.

Az ittas fiatalok rátámadtak a rendőrautókra és többnek az ablakát is betörték. A rendőrség kára és a kiszállás költségei húszezer ausztrál dollárt (hárommillió forintot) tettek ki, és ezt a bulit szervező 16 éves fiúval akarják megfizettetni.

Corey szervezőkészségére egy nagy cég is felfigyelt, és hivatásos partiszervezőként akarja alkalmazni a fiatalt.

"Ha 500 embert le tud csábítani egy utcai buliba, akkor egy klubot is könnyen meg tudna tölteni" - mondta Tim Sabre, a cég ügyvezetője, aki szerint Corey jó munkát végzett, csak rossz helyen.

Ha egy hasonló bulit össze tud hozni a 16 éves fiú, akkor 2-10 ezer dollár körüli összeget kaphat, vagyis a rendőrségi számla egy részét fedezheti a fizetség.

Corey elmondta, már várja, hogy ismét bulit szervezhessen. "Két héten belül lesz még egy nagy buli" - ígérte a fiú, aki egyelőre nem akar a szülei szeme elé kerülni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×