eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Tragédiával értek véget a mézeshetek

A mézeshetei alatt vesztette életét egy brit profi szörfös. Nolan McSkimming pedig azért választotta a nászút célpontjaként Hawaiit, mert élete legnagyobb vágya volt, hogy meglovagolhassa az ottani óriási hullámokat.

A 31 éves férfival valószínűleg szívroham végzett szörfölés közben Kauai szigeténél. Egy vízimentő ugyan ki tudta húzni a hatalmas hullámok közül a partra, de hiába próbálták a strandon újraéleszteni.

A dél-afrikai származású brit profi szörfös volt; öt éve telepedett le Nagy-Britanniában, és az ország színeiben indult több versenyen is. A brit szörfösök szövetsége még megrendülésének adott hangot a halála miatt.

McSkimming ráadásul éppen a mézesheteit töltötte a hawaii szigeten feleségével és hathónapos kislányukkal. A pár februárban kötött házasságot Kaliforniában.

"Nolan egész életében arra várt, hogy Hawaiin szörfölhessen, és nem is választhatott volna utolsó hullámlovaglására ennél csodálatosabb helyet. Kauai volt számára a paradicsom, és számomra némi megnyugvást jelent, hogy a lelke most már örökre itt marad" - nyilatkozta a felesége, Kerryn Quinn.

McSkimmingnél a nővére szerint több évvel ezelőtt állapították meg szívzörejt, de az orvosok megnyugtatták, hogy emiatt nem kell aggódnia. A szörfös hamvainak egy részét abban az öbölben szórták az óceánba, ahol életét vesztette, a többit pedig szülőhazája partjainál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×