eur:
392.15
usd:
366.7
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

"Amikor megláttam a fiút a temetésen, rájöttem, hogy én vagyok az apja"

Nem akarta elveszíteni "szép otthonát", ezért meggyilkolta válni készülő férjét egy nimfomániás német nő. Az altatót is hét szeretője egyikétől kapta.

A vádak szerint a 31 éves Tanja Enkel előbb a vaníliaturmixba kevert altatóval elkábította, majd egy nagyobb adagot beinjekciózva meggyilkolta 45 éves férjét, akinek elege lett az állandó felszarvazásból.

Az asszonynak hét szeretője volt - több közülük egy időben. A szeretőknek - akik közül nem egy a mentőknél dolgozik - vallomást kellett tenniük a bíróságon, hogy bizonyítsák az asszony "zabolátlan nimfomániáját". Egyiküket, a 33 éves Andre Hoffmannt bűnrészességgel is vádolják; tőle kapta az asszony a halálos adag altatót.

A bírósági tárgyaláson derült ki az is, hogy a pár két gyermekének - egy négy és egy nyolc évesnek - nem a férj volt az apja. Egyikük a 41 éves Armin Fechttől született, aki a bíróság előtt azt vallotta, hogy amikor az asszony teherbe esett, meg sem fordult a fejében, hogy a gyerek nem a férjtől van. "De amikor megláttam a fiút a temetésen, azonnal rájöttem, hogy az enyém."

Egy másik, a 36 éves Albert Lehrmann pedig részletesen beszámolt az asszony kielégíthetetlen szexuális vágyairól. "Egyik nap reggelizni indultam hozzá, mert tudtam, hogy a férje nincs otthon. De amikor odaértem, láttam, hogy az egyik kollégám ajtaja már a ház előtt parkol" - mesélte.

Egy másik pedig azt vallotta, hogy az asszony mindenkit manipulált maga körül. "Pedig azt hittem, van közös jövőnk" - vallotta a 39 éves Franz Norman az augsburgi bíróságon.

Az asszony tagadja a gyilkosság vádját. Ha bűnösnek találják, életfogytiglani börtönbüntetésre ítélhetik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×