Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"Amikor megláttam a fiút a temetésen, rájöttem, hogy én vagyok az apja\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem akarta elveszíteni \"szép otthonát\", ezért meggyilkolta válni készülő férjét egy nimfomániás német nő. Az altatót is hét szeretője egyikétől kapta.

A vádak szerint a 31 éves Tanja Enkel előbb a vaníliaturmixba kevert altatóval elkábította, majd egy nagyobb adagot beinjekciózva meggyilkolta 45 éves férjét, akinek elege lett az állandó felszarvazásból.

Az asszonynak hét szeretője volt - több közülük egy időben. A szeretőknek - akik közül nem egy a mentőknél dolgozik - vallomást kellett tenniük a bíróságon, hogy bizonyítsák az asszony "zabolátlan nimfomániáját". Egyiküket, a 33 éves Andre Hoffmannt bűnrészességgel is vádolják; tőle kapta az asszony a halálos adag altatót.

A bírósági tárgyaláson derült ki az is, hogy a pár két gyermekének - egy négy és egy nyolc évesnek - nem a férj volt az apja. Egyikük a 41 éves Armin Fechttől született, aki a bíróság előtt azt vallotta, hogy amikor az asszony teherbe esett, meg sem fordult a fejében, hogy a gyerek nem a férjtől van. "De amikor megláttam a fiút a temetésen, azonnal rájöttem, hogy az enyém."

Egy másik, a 36 éves Albert Lehrmann pedig részletesen beszámolt az asszony kielégíthetetlen szexuális vágyairól. "Egyik nap reggelizni indultam hozzá, mert tudtam, hogy a férje nincs otthon. De amikor odaértem, láttam, hogy az egyik kollégám ajtaja már a ház előtt parkol" - mesélte.

Egy másik pedig azt vallotta, hogy az asszony mindenkit manipulált maga körül. "Pedig azt hittem, van közös jövőnk" - vallotta a 39 éves Franz Norman az augsburgi bíróságon.

Az asszony tagadja a gyilkosság vádját. Ha bűnösnek találják, életfogytiglani börtönbüntetésre ítélhetik.