eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Szexbotrányba keveredett Lewis Hamilton!

Kiteregette a Forma-1 sztárjával, Lewis Hamiltonnal folytatott tíz hónapos kapcsolatuk minden részletét Cemre Mirel. A 20 éves modell szerint az idei világbajnoki sorozatban második helyen végzett sportoló csodálatos szerető.

Mindent kitálalt a Lewis Hamiltonhoz fűződő viszonyáról a 20 éves modell, Cemre Mirel. A török származású szépség tíz hónapig járt a Forma-1 egyik legnagyobb sztárjával.

"Fantasztikus volt az ágyban. A tízes skálán 11-est adnék neki" - fogalmazott a modell, aki azt is elárulta, hogy Lewis Hamilton miként evett banánt a testéről, miután bekötötte a szemét.

Cemre Mirel elmondta: amikor először találkoztak, a Forma-1 sztárja egy csomagküldő szolgálat munkatársának vallotta magát, bár "nagyon ismerősnek tűnt".

Már egy hete találkozgattak, amikor Lewis Hamilton felfedte személyazonosságát, ám azt követően sem beszélt túl sokat a motorsportról. Másról annál inkább...

"Egy randink után azt javasolta, hogy szerelmeskedjünk az autójában. Egy fekete Mercedesről volt szó, amit a csapata adott neki. Mondtam, hogy ki van zárva. Állandóan sms-ezett, azt írogatta, hogy milyen szexi vagyok és neki milyen piszkos gondolatai vannak velem kapcsolatban" - mesélte a modell.

Cemre Mirel végül beadta a derekát. A modell szerint Lewis Hamiltonnak lábfóbiája van, így őt is pedikűröshöz küldte, mielőtt ágyba bújt volna vele. "Lewis teljesen tisztaságmániás. Mielőtt ágyba bújtunk volna, zuhanyozni küldött, majd ő is a fürdőszobába ment, ahol 15 percet töltött. Aztán úgy rendezte el az ágyneműket, hogy elégedett legyen" - mondta a hölgy.

Cemre Mirel szerint a szexben Lewis Hamilton ugyanolyan gyors volt, mint a versenypályán, ám képes volt "újabb és újabb köröket futni". A szépség arról is beszélt, hogy miként kötötte be a szemét a sportoló és evett a testéről banánt.

A modell szerint Lewis Hamilton sokat hívogatta, és bár szerette volna, tisztában volt vele, hogy kapcsolatuk nem tarthat sokáig. "Szomorú, mert Lewis egy igazi úriember, aki gyakran megnevettetett" - jelentette ki Cemre Mirel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×