eur:
389.63
usd:
362.09
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Megoldódik a rejtély? Holtan találták az elhagyott kislány édesanyját

Az új-zélandi rendőrség egy holttestet talált a melbourni vasútállomáson hagyott hároméves kislány apjának az autójában. Feltételezéseik szerint az áldozat a kislány édesanyja, Anan Liu.

A rendőrség eddig csak annyit közölt, hogy a csomagtartóban egy ázsiai nő holttestét találták meg. Az autó az állomáson elhagyott kislány apjáé, Nai Xin Xue-jé, és a család aucklandi otthona előtt parkolt, míg a rendőrség le nem foglalta.

A rendőrség már értesítette az asszony Kínában élő édesanyját, akinek azt is elmondták, hogy a holttestet még hivatalosan nem azonosították.

A kislányt az apja szombaton hagyta ott a vasútállomáson, ő maga pedig az Egyesült Államokba repült. A szomszédok vallomásaiból kiderült, hogy az asszonyt szeptember 10-e óta senki sem látta.

A rendőrök két napja találták meg a kocsit, de mint kiderült, csak tegnap éjszaka nyitották ki a csomagtartót. A sajtó a késlekedés miatt élesen bírálta a rendőrséget, mire Simon Scott detektív főfelügyelő azzal vágott vissza, hogy nagyon nehéz és hosszadalmas a vizsgálat előkészítése, nehogy egyetlen nyomot is tönkretegyenek.

A rendőrök később folytatják majd a család otthonának az átkutatását is, a kislány apját pedig felszólították: adja fel magát, mert ki akarják kérdezni. A férfi ellen nemzetközi körözést adtak ki; úgy tudni, hogy Los Angelesbe utazott.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×