eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Bridget Jones másra használja a vécét

Naplójában még "fenékbevágó terhesnaciról" írt, és a toalett újfajta hasznosításának nevezte a reggeli rosszulléteket. A Bridget Jones szerzője azon is elmélkedett, vajon miért érzi magát mindenki feljogosítva, hogy a várandós anyák hasára tegyék a kezüjet. Most minden kiderül.

Helen Fielding ugyanis gyermeket vár. A kétkötetes napló 48 éves szerzője a nyolcadik hónapban van. Mint egy riportban mondta, kicsit megijedt, amikor megtudta, hogy ismét anyai örömök elé néz. Az írónőnek már van egy kétéves gyermeke, a kistestvért pedig júliusra várják.

A bestseller szerző jelenleg Los Angelesben él producer párjával. Világsikerű regényeinek első darabja több mint 10 éve, 1995-ben jelent meg.

Helen Fielding a hírességek világában nem okoz meglepetést késői terhességével. Mostanában egyre többen vállalnak babát a negyedik x-en túl. Tony Blair felesége például 45 évesen adott életet második fiuknak. Madonna 42 évesen szült, míg Susan Sarandon amerikai színésznő 45 éves volt, amikor világra jött gyermeke.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×