eur:
389.37
usd:
364
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/Brenner Koloman

Visszalép Vitézy Dávid javára Brenner Koloman

A Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán jelentette be döntését.

Szerezzük vissza közösen a főváros kulcsait a budapesti polgároknak! - buzdított a bejegyzésben, hangsúlyozva: azért vállalta el a felkérést tavaly ősszel a főpolgármester-jelöltségre, mert meggyőződése szerint "mind a fideszes egypárti túlhatalom mindent elnyomó gépezete, mind a Gyurcsány Ferencnek hódoló balliberális oldal csupán zsákmányként tekint Budapestre", és "a budapesti polgárok többet érdemelnek a jelenlegi két nagy tömb kínálta pártpolitikai csatározásoknál".

Elég abból, hogy Budapest pártpolitikai csatározások színhelye, a pártpolitikusok pedig az el nem ejtett medve bőrén marakodnak, miközben füstös szobákban osztják fel egymás között a fővárost! Vitézy Dávid személye, szakmai elhivatottsága garancia lehet arra, hogy Budapest vezetése a polgárok valós problémáit meghallja, majd azokra érdemi, nem a pártközpontokból diktált megoldásokat fogalmazzon meg - fogalmaz a politikus.

Azt írja: a különbségeknél most fontosabb, hogy a javaslataik legtöbb elemében egyezés van, hozzátéve, nem szabad hagynunk, hogy a Kárpát-medence ékköve, szeretett fővárosunk végleg lemaradjon az európai és a régióban elhelyezkedő városok versenyében.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×