eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nagyon ráfaragtak az autótolvajok

Nagyon ráfaragtak az autótolvajok

A magyar rendőrök összesen hét körözött gépkocsit foglaltak le a hétvégén a határátkelőhelyeken.

Három körözött autót foglaltak le a rendőrök Röszkénél. Először, 2017. július 14-én, egy osztrák honosságú Toyotát, amivel egy szerb állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre a határátkelőhelyen. Egy nappal később, egy bolgár sofőr által vezetett Toyotát, július 16-án pedig egy nagy értékű, Mercedes típusú gépkocsit foglaltak le a rendőrök. Az első személyautót az osztrák, míg utóbbi két járművet a német hatóságok körözték - közölte a rendőrség.

Július 17-én egy Volkswagen szerb sofőrje akarta az országot elhagyni az Ásotthalom Közúti Határátkelőhelyen. Az adattári ellenőrzés megállapította, hogy a gépkocsit Németország körözi.

Nagylaknál jelentkezett kilépésre 16-án egy török, valamint egy szerb férfi, akik mindketten nagy értékű Mercedeseket vezettek. A rendőrök alapos ellenőrzés alá vonták a személyautókat, amelyekről kiderült, hogy azokat a német hatóságok keresik.

A Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen július 16-án, egy román állampolgárságú férfi által vezetett francia Citroenről állapították meg, hogy az szerepel a Schengeni Információs Rendszerben.

A magyar rendőrök a megyében szolgálatot teljesítő Frontex vendégtiszt közreműködésével a járműveket lefoglalták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×