eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Új parkolóhelyeket építenek a Liszt Ferenc-repülőtéren

Újabb ezer parkolóhellyel bővíti a parkolóhelyek számát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője közel egymilliárd forintból.

A Budapest Airport pénteki közleménye szerint az új, Holiday Parking kategóriájú, hosszútávú parkolóhelyeket az Aeropark régi területén alakítják ki mintegy 3 millió eurós, közel egymilliárd forintos beruházással. Ez része a repülőtér BUD 2020 fejlesztési tervének, amelynek keretében mintegy 50 milliárd forintot költenek a repülőtér korszerűsítésére.

Az új parkolót, amelyet a nyári utazási csúcsszezonban már birtokba vehetnek az autósok, újabb 150 méternyi fedett gyalogjáró köti össze a terminálhoz vezető, már átadott gyalogjárókkal.

Az új parkoló átadása után 4700, különböző kategóriájú új helyet kínál az autósoknak a Budapest Airport.

Második éve bővítik ezer hellyel a parkolókat. "Különösen az online foglalással együtt járó nagyarányú kedvezmények, akciók vonzzák az autósokat” – jelentette ki Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér kereskedelmi szolgáltatások vezetője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×