eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Megvannak a Fidesz jelöltjei

A helyi szervezetek és a budapesti elnökség egyhangú támogatásával Zuglóban Somodi Zoltán, Józsefvárosban pedig Sántha Péterné lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 23-i időközi önkormányzati képviselő-választáson.

Somodi Zoltán 37 éve folytat gyermekorvosi tevékenységet, ennek során több kórházban is gyógyított. 2006-tól gyermek háziorvosként dolgozik Zuglóban, a Tábornok utcai rendelőben, így több mint tíz év alatt jól megismerte a környéket és közvetlen kapcsolatban áll az ott élőkkel.

Az már február elején eldőlt, hogy az MSZP, a DK, a Párbeszéd és az Összefogás Zuglóért Egyesület Bitskey Bence személyében közös jelöltet indít Zuglóban.

A Józsefvárosban induló Sántha Péterné több mint húsz éven át pedagógusként dolgozott, majd néhány évig a versenyszférában látott el ügyvezetői feladatokat, jellemzően kulturális területen. 2010 és 2014 között egyéni önkormányzati képviselő volt Józsefvárosban, hat éve pedig a kerület alpolgármestereként szociális, oktatási, ifjúsági, közművelődési, kulturális, sport és turisztikai tevékenységgel kapcsolatos feladatokat lát el Józsefvárosban.

A VIII. kerületben a Magyar Szolidaritás Mozgalom Pityinger László (Dopeman) független jelöltet támogatja az időközi önkormányzati választáson, és bejelentette indulását Románné Bolba Márta lelkész, a a Közöd Civil Társaság jelöltjeként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×