eur:
392.17
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ilyen lesz az időjárás

Csütörtökön kevesebb helyen, főként délen és nyugaton várható zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 25 és 30 fok között, nyugaton, délnyugaton kevéssel 25 fok alatt várható.

Változóan felhős lesz az ég, szerdán az ország nagy részén, csütörtökön főleg északon, északkeleten várható többórás napsütés.

Eleinte szórványosan, majd éjszaka főleg a Dunától keletre várható zápor, zivatar lokálisan nagyobb csapadékkal.

Csütörtökön kevesebb helyen, főként délen és nyugaton várható zápor, zivatar.

Az északkeleti szél több helyen megerősödik, zivatar környezetében viharossá is fokozódhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 25 és 30 fok között, nyugaton, délnyugaton kevéssel 25 fok alatt várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×