eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Több mint száz nézőt kellett ellátni a Hungaroringen

A vasárnapi Formula-1-es Magyar Nagydíjon 116 nézőt kellett ellátniuk a mentőknek a mogyoródi Hungaroringen - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője,

Győrfi Pál elmondta, hogy két embert kórházba is kellett szállítaniuk. Egyikük elesett és térdsérülést szenvedett, a másik nézőt pedig szívinfarktus gyanújával szállítottak kórházba.

A Formula-1-es hétvége első két napján összesen 122 embert kellett ellátniuk a mentőknek, jellemzően a hőség okozta rosszullét miatt. Győrfi Pál azt mondta: az idei Magyar Nagydíjon "szorgalmasan", de rendkívüli események nélkül teltek a mentők napjai.

A Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása szerint nézőcsúcs született a hosszú hétvégén: csütörtöktől vasárnapig 247 ezer érdeklődő látogatott ki a mogyoródi pályára. A korábbi, 241 ezres rekord 2008-ban született. A vasárnapi futamot 99 ezren követték a helyszínen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×