eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Bocsánatot kért a pofozkodó villamosvezető

Nyílt levélben kért bocsánatot a 4-es villamos - azóta már elbocsátott - járművezetője attól az állapotos nőtől, akit néhány héttel ezelőtt megpofozott a fővárosban.

A villamosvezető elismerte, hogy súlyos hibát követett el. Mivel a sértettet nem találta, ezért a távirati irodának küldte üzenetét.

Mint írta: a többtonnás villamost sikerült megállítania, de a feszültség sajnos kitört belőle. Szeret villamost vezetni, az utasokkal az elmúlt 20 évbe soha nem volt konfliktusa, és balesetet sem okozott.

A BKV korábbi beszámolója szerint a két héttel ezelőtti konfliktust az váltotta ki, hogy két nő a tilos jelzés ellenére a villamos előtt ment át a zebrán. A szerelvényt sikerült megállítani, de a vezető egy pillanatra azt hitte, elgázolta az egyik gyalogost.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×