eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

MSZP- és Fidesz-nagygyűlés egymástól néhány száz méterre

Az MSZP a Pilvax közben tartja március 15-én ünnepi megemlékezését - mondta az InfoRádiónak Budai Bernadett. A párt szóvivője hozzátette: amikor az eseményt szervezték, még nem tudták, hogy a Fidesz nem messze tartja kampánynyitó megemlékezését, de - mint mondta - bejelentésük elsőbbsége nem vitatható.

Egymástól néhány száz méterre tartja kampánynyitó rendezvényét a két legnagyobb párt, a Fidesz és az MSZP. Az előbbi az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, míg az utóbbi a Pilvax közben.

Budai Bernadett szocialista pártszóvivő az InfoRádiónak azt mondta: a Fidesz kampánynyitójának helyszínéről csak néhány órával azután értesültek, hogy sajátjukat bejelentették a rendőrségen. Hozzátette: a bejelentést elsőként az MSZP tette meg.

Hogy mekkora tömeg verődik össze Budapest V. kerületében, azt egyelőre nem lehet tudni, Budai Bernadett a szocialista program résztvevőinek létszámát ezres nagyságrendben határozta meg.

Az MSZP-rendezvény programja egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy a vezérszónok Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt lesz.

Hanganyag: Sigmond Árpád

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×