eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Wermer: Az MSZP feladta a meccset

A pártok azért nem kampányolnak még, mert úgy gondolják, borítékolható a választások eredménye - mondta Wermer András marketingstratéga az InfoRádió Aréna című műsorában.

A pártok azt gondolják, hogy nagyjából lefutott a meccs, így nagy kampányolásra nincs ok - vélekedett Wermer András az InfoRádió Aréna című műsorában. A marketingstratéga szerint a Fidesznél az a kérdés, hogy megnyeri-e kétharmados többséggel a választásokat, az MSZP azt gondolja, hogy ez nem fog menni, míg a Jobbik azt, hogy jól fog szerepelni, és nincs szüksége különösebb kampányra.

A Fidesz talán nem akarja elrontani jelenlegi helyzetét, míg a Jobbiknak médiakampány helyett az utca a terepe - emelte ki.

Wermer András úgy látja, az MSZP nagyjából feladta a meccset, megnevezett egy jelöltet Mesterházy Attila személyében, akit a nyilatkozatok alapján azok sem tartanak alkalmasnak, akik megválasztották. Nincs meg az az ember, aki mögé a baloldal fel tud sorakozni, és feladták már, hogy megtalálják ezt a személyt - tette hozzá.

Hanganyag: Exterde Tibor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×