eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Strabag-Hídépítő konzorcium újítja fel a Margit hidat

Áfa nélkül 20,8 milliárd forintért a Strabag-Hídépítő konzorcium újítja fel a Margit hidat - tudta meg az MTI a Fővárosi Közgyűlés pénzügyi és közbeszerzési bizottsága keddi zárt ülésének résztvevőitől.

A 13 fős bizottság rendkívüli ülésén nyolc MSZP-SZDSZ és egy fideszes képviselő volt jelen. A bizottság néhány nap múlva teszi közzé hivatalosan a közbeszerzési eljárás eredményét.

A Fővárosi Közgyűlés július végén az MSZP-SZDSZ és néhány fideszes képviselő szavazatával plusz 17,1 milliárd forintot biztosított a Margit híd felújítására, amire az önkormányzat ez évi költségvetésében 13 milliárd forintot terveztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×