eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Karácsonyi ajándék sérült gyerekeknek a Pannontól

A hagyományt folytatva a Pannon 2007 decemberében is nagy összegű, 25 milliós adományt nyújt gyerekeknek maga és partnerei nevében.

Az év végén szokásos kisebb-nagyobb üzleti ajándékok küldése helyett 25 millió forint értékű adománnyal támogatja a nehéz sorsú és sérült gyerekeket segítő Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot A Pannon. "Az ajándékot partnereink nevében is adjuk" - mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti lovasterápiás központjában szerdán.

Az adomány lehetővé teszi egy lovasterápiás terem felépítését Fóton, így a kezeléseket télen is meg tudják tartani a hetente odalátogató 120 sérült gyermeknek.

A terápiás lovaglás az értelmileg akadályozott, autista, részképesség problémákkal küzdő, látás- és hallássérült, magatartászavaros, valamint beszédproblémákkal küzdő gyerekek és fiatalok komplex fejlesztését segíti. Az épülő fejlesztő- és előadóterem végre méltó környezetet teremt a gyerekeknek és terápiás szakembereknek egyaránt - tette hozzá dr. Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alapító elnöke.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×