Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Újabb fideszes képviselő ellen indult APEH-vizsgálat

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az adóhivatal vagyonosodási vizsgálatot indított Pesti Imre fideszes képviselő ellen. A politikusnak a 2002-2006 közötti időszakról kell számot adnia. Pesti Imre szerint egyértelmű, hogy politikai támadás indult az ellenzék ellen.

Tíz orvos nyílt levélben állt ki az otthon szülés szabályozása mellett, és kérnek diszkréciót az otthon szülést vállalóknak - írja a Népszabadság. A levélben azt írják: kérik az orvosokat, szakdolgozókat, hogy a hatályos törvényeknek megfelelően semmilyen információt ne szolgáltassanak ki önhatalmúlag.

Pesti Imre fideszes képviselőt is ellenőri majd az APEH - tudta meg a Magyar Nemzet. Az ellenzéki politikust vagyonosodási vizsgálat címén rendelte be a hivatal. A politikusnak a 2002-2006 közötti időszakról kell számot adnia részletekbe menő pontossággal. A politikus szerint egyértelmű, hogy politikai támadás indult az ellenzék ellen.

Szigorítaná a kormány az önkormányzati hitelfelvételt - közli a Napi Gazdaság. A változások miatt nem kizárt, hogy a helyhatóságok egy utolsó hitelfelvételi rohamra indulnak. A módosításról azonban még nem zárultak le a politikai és a szakmai viták.

Végéhez közeledik a hazai harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon, a négy legnagyobb tőzsdecégből három a következő napokban publikálja számait - olvasható a Világgazdaságban. A megkérdezett elemzők az OTP-től erős számokat várnak, a Richternél az exportteljesítmény a kérdéses.