eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Rengetegen váltanak biztosítót

Néhány nap alatt mintegy ötezren váltottak biztosítót, mert így kedvezőbb feltételekkel köthetnek kötelező gépjármű felelősségbiztosítást. Az ügyfelek egyre gyakrabban választják az online üzletkötést - mondta az InfoRádiónak a biztositas.hu ügyvezető igazgatója.

Rácz István közölte: az előző évekhez képest 30-40 százalékkal több kötés született, a 14 biztosító éles versenyben áll egymással, és a jelek szerint az autósok 80 százaléka talál magának a jelenlegi biztosítója által kínáltnál kedvezőbb díjakat.

A biztositas.hu ügyvezető igazgatója szerint meghozták a gyümölcsüket az akár 30 százalékot is elérő online kedvezmények, ráadásul sokkal egyszerűbb az interneten keresztül váltani, mint elmenni a régi biztosítóhoz, aztán átmenni az újhoz.

Rácz István szólt arról is, hogy eddig a MÁV, az AEGON, a Genertel és a Közlekedési Biztosító Egyesület tartozik a nyertesek közé, ezek nettó állománynövekedésre számíthatnak.

Az üzletember kifejtette: továbbra is kizárólag csak az ár befolyásolja, hogy valaki vált-e, az emberek egyfajta adónak tekintik a kötelezőt, mindenki arra törekszik, hogy kedvezőbbre váltson.

Minél kisebb bónuszfokozatban van az ember, annál nagyobb az eltérés a díjakban - tette hozzá.

Hanganyag: Rezsek Gyõzõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Magyarország külkereskedelme az elmúlt évtizedekben jelentősen átalakult, és bár a lengyel-magyar gazdasági kapcsolatok tartották a lépést a változással, kiugró teljesítményről nincs szó, hiába a szoros kulturális és politikai kapcsolatok. A Lengyel-Magyar Gazdasági Kamarával együttműködésben készült cikkünk annak jár utána, hogy milyen hasonlóságok és különbségek vannak a lengyel és a magyar üzleti környezetben, valamint hogy milyen kihívásokkal nézhetnek szembe magyar cégek, amikor belépnének a lengyel piacra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 06:00
×
×
×
×