eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Vesztegetésbe keveredett egy békés megyei bíró?

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Békés Megyei Bíróság elnöke az RTL Klub információját, hogy büntetőeljárás indult egy bíró ellen a megyében.

Az InfoRádió értesülései szerint az ügyet szolgálati titokká minősítették, a bíró ellen vesztegetés miatt emeltek vádat, de állásából nem függesztették fel.

Bauer Péter, a Békés Megyei Bíróság elnöke az InfoRádióban annyit mondott, hogy az Országos Igazságszolgáltatási Tanács titokköri jegyzéke szerint az ilyen eljárások szolgálati titkot képeznek, ezért ha előfordul ilyen, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja.

Az RTL Klub úgy tudja: egy battonyai bírót vádolnak vesztegetéssel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×