eur:
388.91
usd:
360.97
bux:
68846.98
2024. május 7. kedd Gizella

Egy erdei katlanban találtak rá Prikkelék kiéget autójára

Megtalálták a december 29-én eltűnt mezőszilasi Prikkel házaspár teljesen kiégett autóját, utasterében vélhetően emberi csontokra bukkantak - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes elmondta: a házaspár eltűnésével kapcsolatban csütörtök este Székesfehérvár területén újabb két férfit fogtak el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, együttműködve a Bűnügyi Ellátó Igazgatóság beosztottaival. Mindkettőjüket emberölés bűntettével gyanúsítják.

Az MTI úgy tudja, hogy a kiégett Mercedes terepjárót Mezőszilastól néhány kilométerre, Igar határában, egy erdei katlanban találták meg.

A rendőrségi szóvivő szerint azt, hogy a kiégett gépkocsiban esetleg az eltűnt házaspár csontmaradványaira bukkantak-e, nagyon alapos szakértői vizsgálat tisztázhatja majd.

Az ügyben ketten előzetes letartóztatásban, ketten pedig bűnügyi őrizetben vannak, és intézkednek a Székesfehérváron elfogott két újabb gyanúsított bűnügyi őrizetbe vételéről is - mondta el R. Szabó Ágnes.

A Fejér megyei rendőrfőkapitány visszavonta az eltűnt házaspár felkutatása, valamint valamennyi elkövető kézre kerítése, felelősségre vonása érdekében kitűzött kétmillió forintos nyomravezetői díjat.

A 43 éves Prikkel Tamás és hasonló korú felesége december 29. óta nem adott életjelet magáról.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.

Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményei szerint egy hónappal az európai parlamenti választás előtt a Fidesz–KDNP listája vezet 48 százalékkal, Magyar Péter pártja, a Tisza Párt a második 21 százalékkal, a DK–MSZP–Párbeszéd koalíció áll a harmadik helyen 12 százalékkal. Őket követi a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7 százalékkal, a Mi Hazánk pedig 5 százalékon van, a tavasz vesztese a Momentum lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×