eur:
389.45
usd:
364.63
bux:
68057.59
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

MDF: "Ez a becsapások éve volt"

Idén mindkét nagy párt becsapta az embereket - közölte az MDF frakcióvezetője. Herényi Károly szerint Magyarország túl drága ahhoz, hogy ne álljanak szóba a miniszterelnökkel.

Ez a becsapások éve volt - fogalmazott Herényi Károly. Az MDF frakcióvezetője szerint a magyar társadalmat így még nem csapták be.

Tavasszal a szocialisták arról beszéltek, hogy dübörög a gazdaság, és dübörög a jólét. Õsszel a Fidesz csapta be a választókat azzal, hogy egy népszavazással, és az önkormányzati választásokkal le lehet váltani a Gyurcsány-kormányt - mondta Herényi Károly.

A frakcióvezető szerint egyik sem volt igaz, az ország pedig egyre rosszabb helyzetbe került.

Az biztos, hogy így nem mehet tovább, mert ez az ország további eladósodásához vezet - jelentette ki Herényi Károly. Hozzátette: a kormány intézkedései a legjobb indulattal sem nevezhetőek reformoknak.

Az átgondolatlanságról a költségvetés a legárulkodóbb jel - mondta a frakcióvezető. Ahogyan fogalmazott: a növekedés feltételei nincsenek benne ebben a költségvetésben, de a kormány középtávú terveiben sem.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×