eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Egy napon belül kirúgták a bepanaszolt taxisokat

Új ellenőrzési módszereket vezet be a ferihegyi taxitender győztesénél, a Zóna Taxinál a Budapest Airport Rt. - mondta el az InfoRádióban a repülőteret üzemeltető cég szóvivője. Egy éven belül nyomkövető is lesz az autókban.

Szollár Domokos az InfoRádióban azt mondta: a jövőben csaknem 60 szempont alapján ellenőrzik a taxikat. Vizsgálják például, hogy mennyit kell várni az autóra, a sofőr beszél-e idegennyelvet, vagy megfelelően van-e felöltözve.

A szolgálatba állás első napján például azt vették észre, hogy nincs minden sofőrön nyakkendő, ezt szóvá is tették a Zónának.

Néhány napja pedig két sofőr viselkedését bírálták az utasok, őket a vizsgálat után egy napon belül elbocsátotta a szolgáltató.

A legtöbb panasz azonban azért érte a vállalkozást, mert sokat kellett várni az autókra.

A szerződés szerint 150 autóval kell dolgozniuk, de hamar kiderült, hogy az igen nagy igényt ekkora létszámmal nem tudják kielégíteni.

Mostanra már 190 kocsival, augusztus végétől pedig 220 autóval dolgozik a Zóna Taxi - mondta Szollár Domokos.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×