Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"Jótékonyan enyhítette Bush látogatása a közlekedés zsúfoltságát\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Magyar Távirati Iroda szerint jótékonyan enyhítette George Bush amerikai elnök hivatalos látogatása a budapesti közlekedés zsúfoltságát.

A hírügynökség tudósítása szerint csütörtök reggel a munkanapokon megszokott dugóknak "nyoma sem volt" a belvárosban.

Reggel nyolc óra környékén inkább a hétvégekre jellemző folyamatos közlekedést tapasztalt az MTI tudósítója a Le Meridien szálloda környékén. Csak a szálloda közvetlen környékén felállított kordon és az erős rendőri jelenlét utalt arra, hogy a belvárosi luxusszállodának a világ leginkább őrzött embere a vendége.

Kisebb változások a tömegközlekedésben

Csütörtök reggel 7 órától a Deák téri Le Meridien szállodától a Sándor-palotáig vezető útvonalat elzárták a forgalom elől, a tömegközlekedési eszközök viszont fennakadások nélkül szállították az utasokat.

A 16-os autóbusz a Moszkva tér és a Március 15. tér között, a 105-ös autóbusz az Apor Vilmos tér és a Március 15. tér között közlekedik. A 22-es és 56-os gyorsjárat, valamint a 2-es metrópótló busz a Moszkva tér, Batthyány tér, Fő utca, Halász utca, Bem rakpart, Margit híd, Szent István körút, Nyugati tér útvonalon jár.

A 86-os buszra a Krisztina körút felé a Fő utcán, a Csalogány utcán a Széna téren, a Moszkva téren, a Krisztina körúton és az Attila úton, a Bogdáni út felé a Döbrentei téren, az Attila úton, a Vérmező úton, a Hattyú utcában, a Fő utcán, a Batthyány téren és a Bem rakparton szállhatnak fel az utasok.

A várbuszok a Moszkva tér és a Szentháromság tér között közlekednek.

A 2-es metrópóló buszok a Kossuth tér és Astoria között, a Kossuth tér, Nádor utca, József Attila utca, Bajcsy-Zsilinszky út, Károly körút, Astoria között járnak, de a Kossuth tér lezárásakor a Nyugati téren félreállnak. A 2-es villamos a Közvágóhíd és Garibaldi utca között közlekedik.

A 70-es és 78-as trolibuszok a Kozma Ferenc utcától tolatással fordulnak vissza.