eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ágh Attila: elfáradt a kampány

A pártok komolyan veszik a választások második fordulója előtti kampányt, ám kommunikációs stratégiájuk és mozgósításuk kevésbé hatékony, mint az első forduló előtt - mondta Ágh Attila politológus az InfoRádiónak.

A szakember szerint a Fidesznél zavaró tényezőként hatott az MDF sikeres szereplése, a párt vezetőit múlt hét elején a fórum "megkísértésére", szövetségesként való megnyerésére indított kísérletek kötötték le.

Ezután a Fidesz visszatért egy határozottan negatív kampányhoz, amely a költségvetés hiányát hangsúlyozza, és sötét színekkel festi le a koalíció esetleges győzelme után várható állapotokat - tette hozzá Ágh Attila.

A politológus elmondta: a pártok komolyan veszik a kampány legutolsó napjait is, ez szerinte politikai érettségre és rutinra vall.

Ágh Attila azonban úgy véli, hogy az első forduló előtti időszakhoz képest "fáradtabb" a kampány, a tömeggyűlések mozgósító ereje mind a két részről kimerült, a pártok csak a lendület megtartására törekszenek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×