eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Nyitókép: Pixabay

Fontos változás jön az Instagramon, minden felhasználót érint

Az Instagram kibővítette azon bejegyzések listáját, melyeknél beállítható, hogy csak a közeli ismerősök lássák azokat.

Az Instagramon eddig is létre lehetett hozni a közeli ismerősök listáját, hogy aztán csak számukra jelenjenek meg különféle fotók, jegyzetek, videós tartalmak, de a bejegyzéseknél és a Reels videóknál is beállítható így a láthatóság – írja a hvg.hu.

A bejegyzések közzététele előtt a felhasználó kiválaszthatja, hogy kik legyenek azok, akik látják a posztot – ha ekkor a Közeli ismerősök opció mellett dönt, a rendszer csak nekik fogja megjeleníteni a tartalmat.

Az Instagram már dolgozik azon is, hogy ne csak a Közeli ismerősök listáját tudjuk létrehozni, hanem a követőket részhalmazokra lehessen bontani. Ez nagy segítség lehet abban, hogy bizonyos bejegyzéseket csak bizonyos emberek lássanak. A Facebookon már régóta állíthatunk be ilyen szűrőket, így valószínűleg megvan az Instagram eszköze arra, hogy könnyen megvalósítsa ezt a fejlesztést.

Címlapról ajánljuk
Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

1970-ben készült az a dráma, amely világhírűvé tette. A Love Story igazi kasszasiker volt annak idején. Az Amerikai Filmintézet a filmet beválasztotta minden idők 10 legromantikusabb alkotása közé. Tyan O'Neilt ekkor Oscar-díjra és Golden Globe-díjra jelölték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
Földrengések Magyarországon: okozhatta emberi tevékenység a földmozgásokat?

Földrengések Magyarországon: okozhatta emberi tevékenység a földmozgásokat?

Nem lehet az állítani, hogy emberi tevékenység nem befolyásolta az augusztusi Szarvas környéki földrengéssorozat kipattanását, de azt sem lehet mondani, hogy a jelenséget kizárólag emberi beavatkozás okozta – állapította meg tanulmányában Hetényi György, a svájci Lausanne-i Egyetem Földtudományi Intézetének kutatója utalva a térség geotermikus és földgázkitermelési projektjeit kísérő feltárásokra. A kérdésben azután alakult ki szakmai vita, hogy Aszódi Attila, a BME egyetemi tanára a Portfolión megjelent véleménycikkében vizsgálatot sürgetett annak tisztázására, hogy állhat-e emberi tevékenység a rengéssorozat hátterében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×