eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Szabó Edina, az Érd vezetőedzője a női kézilabda Magyar Kupa harmadik helyéért játszott Dunaújvárosi Kohász KA - Érd HC mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2019. március 17-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A francai élvonalban folytatja a magyar kézilabdaedző

Szabó Edina lett a Saint-Amand HB női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

A klub közösségi oldala szerint az előző idényben 11. helyezett együttes már el is kezdte a nyári felkészülést a magyar szakember irányításával.

A játékosként 65-szörös válogatott Szabó 2005-ben EHF Kupát nyert a székesfehérvári Cornexi-Alcoa edzőjeként, majd az Érddel hatszor lett bronzérmes az NB I-ben, háromszor pedig ezüstérmes a Magyar Kupában.

Az Egyesült Államok női válogatottjának szövetségi kapitány posztját 2021 óta tölti be.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×