eur:
389.36
usd:
362.79
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay

Percekig magatehetetlenül feküdt a Chelsea csapatkapitánya - videó

César Azpilicueta a 74. percben vesztette el az eszméletét, miután a Southampton elleni mérkőzésen fejbe rúgták.

Kórházban kell töltenie az éjszakát César Azpilicuetának, a Chelsea spanyol válogatott labdarúgójának, akit fejbe rúgott Sékou Mara, a Southampton játékosa a két csapat szombati Premier League-mérkőzésén.

A 33 éves védő elvesztette az eszméletét, amikor a 74. percben eltalálta őt a francia csatár. Tíz perc elteltével nyakmerevítővel és oxigénmaszkban hozták le a pályáról. A 44-szeres spanyol válogatott a kórházban tért magához.

"Azt hiszem, már beszélt a feleségével. Most csak annyit tudunk tenni, hogy várunk és nagyon aggódunk érte. Nem volt kellemes ezt látni" - mondta Graham Potter, a Chelsea trénere.

Azpilicueta 2012 óta erősíti a londoni klubot, ebben az időszakban Premier League-et és Bajnokok Ligáját is nyert, 2019 óta pedig csapatkapitánya az együttesnek.

A Chelsea szombaton 1-0-ra kikapott a Southamptontól.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×