eur:
394.03
usd:
364.7
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A U2-é a legnépszerűbb dalszöveg

A U2 One című száma lett minden idők legnépszerűbb dalszövege a VH1 zenetelevízió szavazásán. Az ír zenekar többek között Bob Dylant, Bob Marleyt, a Beatlest és David Bowie-t utasította maga mögé.

Lassan másfél évtizede, 1992-ben jelent meg a U2 zenekar Achtung Baby című lemeze, rajta a poptörténelem egyik legszebbnek tartott dalával, a One-nal. A szám akkora siker lett, hogy nemrég minden idők legjobb dalának választották és legutóbbi feldolgozása (Mary J. Blige és a U2 együttműködése) jelenleg is harmadik a brit listákon.

A szavazás második helyén a The Smiths How Soon is Now? című száma végzett, míg harmadik a Nirvana Smells Like Teen Spirit című dala lett.

A rajongók egy olyan százas listából választhatták ki kedvenceiket, melyet egy zenészekből (így Noel Gallagher vagy Jon Bon Jovi) álló zsűri állított össze.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×