eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
iPhone 11 Pro Max in midnight green after phone was purchased on launch day by the customer. New York, NY USA. September 20, 2019.
Nyitókép: nyc russ/Getty Images

Elon Musk kitiltaná az Apple-eszközöket

Az üzletember szerint az Apple új funkciója elfogadhatatlan biztonsági kockázatot jelent.

Elon Musk nemcsak dolgozóinak tiltaná meg, hogy Apple-eszközöket használjanak, hanem a látogatóknak is le kellene adniuk iPhone-telefonjaikat, mielőtt belépnek a cég épületeibe – írja a vg.hu.

Az Apple hétfőn jelentette be, hogy integrálja az OpenAI mesterségesintelligencia-technológiáját az iPhone-okba: amikor a felhasználók Sirihez beszélnek, a program néhány kérést átadhat a ChatGPT-nek, az OpenAI híres csetbotjának.

„Ha az Apple integrálni fogja az OpenAI-t az operációs rendszerek szintjén, akkor minden cégemben be lesznek tiltva az Apple eszközei” – reagált erre Elon Musk.

Az üzletember azt tervezi, hogy a vállalataiba érkező látogatóknak le kellene adniuk a telefonjaikat a portán, amelyeket vezeték nélküli jeleket blokkoló Faraday-kalitkákban tárolnának.

Az érintett cégek között lenne természetesen a Tesla, a SpaceX és az X is. Az Apple korábbi közlése szerint a funkció még idén megjelenik az iPhone-okon, és az OpenAI is megerősítette, hogy széles körben integrálják a technológiát az operációs rendszerbe. Mindkét cég kiemelte, hogy a felhasználók magánéletét védni fogják, és a kéréseket, az előzményeket, az IP-címeket, és a tartózkodási helyeket nem fogják megosztani. Hozzátették, hogy az integrálás nem fogja automatikusan átirányítani a kéréseket Siriről a ChatGPT-re, és nem lesz kötelező az OpenAI mesterséges intelligenciájának a használata - írja a portál.

Címlapról ajánljuk

Örülhet a radikális jobboldal az exit poll szerint

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×