eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Videófelvételről készült kép Leonardo da Vinci Mona Lisa című festményéről a párizsi Louvre-ban 2024. január 28-án, miután aktivisták levest öntöttek a festményt védő üvegre. Az aktivisták a fenntartható és egészséges élelmiszerhez való jogért tüntettek.
Nyitókép: MTI/AP/Clement Lanot

Meggyalázták a világ egyik leghíresebb nőjét - fotók

Leonardo da Vinci Mona Lisa című festményére a párizsi Louvre-ban vasárnap két aktivista nő levest öntött.

Az aktivisták a fenntartható és egészséges élelmiszerhez való jogért tüntettek.

Mivel a festményt üveg védi, nem történt nagy kár. A múzeum takarítói azonban bizonyára nem örültek...

Az is lehetséges, hogy ezek az aktivista hölgyek olyan korrektek, hogy a takarításban is aktivizálták magukat. A híradások erről egyelőre nem szólnak.

Párizs, 2024. január 28.
A videófelvételről készült képen aktivisták állnak Leonardo da Vinci Mona Lisa című festménye mellett a párizsi Louvre-ban 2024. január 28-án, miután levest öntöttek a festményt védő üvegre. Az aktivisták a fenntartható és egészséges élelmiszerhez való jogért tüntettek.
MTI/AP/Clement Lanot
A videófelvételről készült képen aktivisták állnak Leonardo da Vinci Mona Lisa című festménye mellett a párizsi Louvre-ban 2024. január 28-án, miután levest öntöttek a festményt védő üvegre. Az aktivisták a fenntartható és egészséges élelmiszerhez való jogért tüntettek. MTI/AP/Clement Lanot
Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×