eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: Infostart

Újabb ikonikus hely zár be az elszabadult árak miatt

Az Országos Kéktúra 19. szakaszán Várpult büfé húzza le a rolót.

A Várpult büfé az Országos Kéktúra 19. szakaszán, a Nógrád vármegyei Szandaváralján, egy klasszikus palóc parasztház udvarában működik – illetve működött, mert a természetjárók körében hatalmas népszerűségnek örvendő vendéglátóhely bejelentette, hogy a tavasszal már nem nyit ki az áremelkedések miatt.

„Ez amolyan »közösségi szolgálat« volt részünkről, baráti körben, hétvégenként, munka mellett. Az alapanyag, egyéb járulékok és az energiaárak drasztikus emelkedése mellett azonban tovább nem tudjuk fenntartani, az árakat pedig nem szeretnénk az égbe emelni” – olvasható a Várpult büfé Facebook-oldalán.

A bejegyzésből úgy tűnik, – egyelőre – nem végleges bezárásról van szó.

„Jaj neee! Alig vártuk, hogy idén is mehessünk hozzátok! Bárcsak lenne valami megoldás! Én annak is örülnék, ha csak szörp és zsíros kenyér lenne” – írta egy vendégük a szomorú hír olvastán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×