eur:
392.54
usd:
366.04
bux:
66702.54
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Infostart

Újabb ikonikus hely zár be az elszabadult árak miatt

Az Országos Kéktúra 19. szakaszán Várpult büfé húzza le a rolót.

A Várpult büfé az Országos Kéktúra 19. szakaszán, a Nógrád vármegyei Szandaváralján, egy klasszikus palóc parasztház udvarában működik – illetve működött, mert a természetjárók körében hatalmas népszerűségnek örvendő vendéglátóhely bejelentette, hogy a tavasszal már nem nyit ki az áremelkedések miatt.

„Ez amolyan »közösségi szolgálat« volt részünkről, baráti körben, hétvégenként, munka mellett. Az alapanyag, egyéb járulékok és az energiaárak drasztikus emelkedése mellett azonban tovább nem tudjuk fenntartani, az árakat pedig nem szeretnénk az égbe emelni” – olvasható a Várpult büfé Facebook-oldalán.

A bejegyzésből úgy tűnik, – egyelőre – nem végleges bezárásról van szó.

„Jaj neee! Alig vártuk, hogy idén is mehessünk hozzátok! Bárcsak lenne valami megoldás! Én annak is örülnék, ha csak szörp és zsíros kenyér lenne” – írta egy vendégük a szomorú hír olvastán.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×