eur:
367.85
usd:
342.24
bux:
49320.70
2023. június 9. péntek Félix
Nyitókép: Infostart

Újabb ikonikus hely zár be az elszabadult árak miatt

Az Országos Kéktúra 19. szakaszán Várpult büfé húzza le a rolót.

A Várpult büfé az Országos Kéktúra 19. szakaszán, a Nógrád vármegyei Szandaváralján, egy klasszikus palóc parasztház udvarában működik – illetve működött, mert a természetjárók körében hatalmas népszerűségnek örvendő vendéglátóhely bejelentette, hogy a tavasszal már nem nyit ki az áremelkedések miatt.

„Ez amolyan »közösségi szolgálat« volt részünkről, baráti körben, hétvégenként, munka mellett. Az alapanyag, egyéb járulékok és az energiaárak drasztikus emelkedése mellett azonban tovább nem tudjuk fenntartani, az árakat pedig nem szeretnénk az égbe emelni” – olvasható a Várpult büfé Facebook-oldalán.

A bejegyzésből úgy tűnik, – egyelőre – nem végleges bezárásról van szó.

„Jaj neee! Alig vártuk, hogy idén is mehessünk hozzátok! Bárcsak lenne valami megoldás! Én annak is örülnék, ha csak szörp és zsíros kenyér lenne” – írta egy vendégük a szomorú hír olvastán.

Címlapról ajánljuk
Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendégeként a Magyar Állami Operaház régi-új főigazgatója beszélt a nemrég lezárult, hosszúra nyúlt pályázati időszakról, az Operaház távozóiról, a dalszínház és a nemzeti operajátszás jövőjéről illetve az Erkel Színházzal és az Eiffel Műhelyházzal kapcsolatos terveiről is.

Elhunyt az Ablak közismert műsorvezetője

Hetvenkét éves korában csütörtökön elhunyt Bánki Ilona újságíró, a Magyar Televízió egykori kulturális főszerkesztője, az MTVA Kulturális Főszerkesztőségének volt főszerkesztő-helyettese.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×