eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Hogyan lehet elijeszteni a tinédzsereket a felelőtlen szextől?

Bízzunk rendkívül rossz kétéves lurkókat tinédzser lányokra - ez a lényege egy új nagy-britanniai programnak, ami az eddigi tapasztalatok szerint rendkívüli hatékonysággal csökkenti a tinédzser-terhességek számát.

A szigetországban az elmúlt években egyre komolyabb problémát jelent a 18 évnél fiatalabb kismamák számának jelentős növekedése. A felelőtlen, védekezés nélküli szex következtében több térségben is 40 százalékkal nőtt a tizenéves terhességek száma 7 év alatt.

Az elijesztésre alapozó egyszerű és olcsó, ám annál hatékonyabb program azonban csak egy része egy átfogó stratégiának, amelynek keretében 21, különösen veszélyeztetett területre koncentrálja majd erőfeszítéseit az állam a fogamzásgátlókhoz való hozzáférés megkönnyítésével és a szexuális életre felkészítő oktatás kiterjesztésével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×