INFORÁDIÓ
2023. február 7. kedd
Rómeó, Tódor

horvátország

modell

sziget

lakatlan sziget

SANTA MONICA, CA - DECEMBER 10:  Model Isabella Lindblom attends the 2nd Annual Diamond Ball hosted by Rihanna and The Clara Lionel Foundation at The Barker Hanger on December 10, 2015 in Santa Monica, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for The Clara Lionel Foundation)

Egy svéd modell „megszállt” egy lakatlan szigetet Horvátországban

Infostart

A korábban modellként dolgozó Isabella Lindblom egyszerűen fogta magát, és illegálisan odaköltözött a Rogoznica közelében fekvő lakatlan szigetre, Jazra.

A 31 éves nő gumicsónakkal vitet magának élelmet és más alapvető cikkeket, és olyannyira berendezkedett, hogy állítólag már csirkéket is telepített a szigetre – írta meg a Sibenski Portal, amit a 444.hu szemléz. Lindblom több mint egy hónapja él Jazon, a lap számos fotót készített róla.

Mint olvasható, a rogoznicai lakosok szerint a nő úgy tesz, mintha a sziget az övé lenne. Elkergeti azokat, akik megközelítik, azt kiabálva, a sziget az övé. A szigeten nincs semmilyen építmény, Lindblom a fák közt, függőágyban alszik, bár állítólag az egyik „szállítójától” már rendelt magának sátrat.

Anita Živković, Rogoznica polgármestere azt mondta a Sibenski Portalnak, hogy a hatóságok már kapcsolatba léptek a nővel. A közterület-felügyelő háromszor is jelentette a nő által csapott ribilliót, majd a vízi rendőrség megbüntette Lindblomot amiatt, hogy nem regisztrálta tartózkodását Horvátországban. 24 órát adtak neki, hogy elhagyja a szigetet, ám nem tudják, megtette-e.

A polgármester szerint, mivel a nő európai állampolgár, védik az EU-s törvények, és nem sokat tehetnek ellene. Bár állami tulajdont bitorol, a legnagyobb probléma, amit felróhatnak neki, az az, hogy zavart kelt, és elüldözi a látogatókat.

Nyitókép: Christopher Polk/Getty Images for The Clara Lionel Foundation
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018