eur:
394.14
usd:
365.25
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Cristiano Ronaldo portugál válogatott labdarúgó, a Juventus csatára partnerével, Georgina Rodriguezzel érkezik adócsalási ügyének tárgyalására egy madridi bíróságra 2019. január 22-én. A spanyol ügyészség még 2017-ben indított pert adócsalás vádjával Ronaldo ellen. A portugál sztár a vád szerint 2011 és 2014 között 14,76 millió euró (mintegy 4,5 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába, ráadásul mindezt tudatosan tette: egy üzleti vállalkozás segítségével szándékosan rejtette el a személyéhez fűződő kereskedelmi jogok értékesítéséből származó jövedelmét.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Javier Lizon

Új üzleti lehetőséget fedezett fel Cristiano Ronaldo

A portugál labdarúgó-válogatott és a Juventus ötszörös aranylabdás csatára Madridban nyitotta meg klinikáját, amelynek szolgáltatásait ő maga vélhetően soha nem veszi majd igénybe.

Hajbeültetéssel foglalkozó klinikát nyitott Madridban Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott és a Juventus ötszörös aranylabdás csatára.

A 34 éves korábbi Real Madrid-játékos 50 százalékos tulajdonosa egy cégnek, amely havonta 550 ilyen beavatkozást képes elvégezni. Egy kezelés nagyjából 60 percig tart.

"Ez egy egyedülálló projekt, a hajhullás ugyanis nagyon nagy probléma, mi pedig

szeretnénk javítani az önbecsülésén azoknak az embereknek, akik ilyen gonddal küzdenek, de fontos számukra a kinézetük"

- nyilatkozta Ronaldo, és hozzátette: "én is jó példa vagyok erre, bár azt gondolom, hogy a hajhullás problémája engem soha nem fog érinteni."

Az intézmény bemutatkozó sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy ha minden a tervek szerint halad, akkor a következő években más országokban is nyitnak majd ilyen klinikát.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×