eur:
391.22
usd:
357.86
bux:
72564.14
2024. július 17. szerda Elek, Endre
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar külpolitika és külgazdaság kihívásairól szóló panelbeszélgetésen a Mathias Corvinus Collegium esztergomi rendezvényén, az MCC Feszten 2023. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Ismét MCC Feszt Esztergomban

Augusztus 1-én ismét elstartol Esztergomban az MCC Feszt, amelyen az érdeklődők a szórakozási lehetőségek mellett a Mathias Corvinus Collegium teljes képzési palettájával, valamint neves hazai és nemzetközi közéleti személyiségekkel is megismerkedhetnek.

Az eseményen részt vesz a többi között Peter Frankopan, a Selyemutak című világhírű könyvsorozat szerzője, az Oxfordi Egyetem professzora, Chris Rufo, a harvardi plágiumbotrány kirobbantója, a Manhattan Institute vezető munkatársa, John McEntee, Donald Trump elnök egykori tanácsadója, Kai Diekmann, a Bild-Zeitung egykori főszerkesztője, Samir Saran, az Observer Research Foundation, India legbefolyásosabb think tankjének elnöke, valamint Lauren Chen kulturális és politikai témák vakmerő véleményvezére, többmilliós eléréssel rendelkező influenszer is – olvasható az MCC sajtóközleményében.

Rajtuk kívül a hazai közélet számos meghatározó személyisége is tiszteletét teszi az eseményen, így többek között Schwab Richárd gasztroenterológus, Bárány László, a Master Good cégcsoport alapító-tulajdonosa, Habsburg-Lotharingiai Eduard Magyarország szentszéki nagykövete, Dull Szabolcs, Hont András és Lentulai Krisztián újságírók, valamint több miniszter is, így például Szijjártó Péter, Bóka János és Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Zenei programok, koncertek

Az MCC Feszten a hazai könnyűzenei élet színe-java fellép majd, így például Ákos, Majka, a Tankcsapda, a Halott Pénz, az Ivan & The Parazol, a Follow the Flow, Valmar, T.Danny, a Neoton Família, az Irie Maffia és a Margaret Island. A népzene iránt érdeklődők idén sem maradnak programok nélkül, a Suzuki Folk Sátorban Pálházi Bence és zenekara, Nagy Csomor András és zenekara, a Tűz lángja zenekar és a Fanfara Complexa gondoskodik a jó hangulatról, valamint fellép a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is. A korábbiakhoz hasonlóan idén is bemutatkoznak az úgynevezett Edu sétányon az MCC képzései és programjai mellett a tehetséggondozó intézmény partnerszervezetei is.

Az MCC Feszt mindenki számára látogatható rendezvény: a napközbeni szakmai programok ingyenesek, az MCC-sziget esti koncertjeinek látogatása az MCC Feszt Pass megvásárlásával lehetséges, amely számos egyéb kedvezményt is biztosít. A háromnapos fesztiválról bővebben az https://www.mccfeszt.hu oldalon, valamint az MCC hivatalos Facebook-oldalán olvashatnak további részleteket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.17. szerda, 18:00
Navracsics Tibor
közigazgatási és területfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×