eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 14. péntek Vazul
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: BRFK/Facebook

Egy percen belül kétszer mentette meg egy nő életét a főtiszt – videó

Előbb három járműoszlop, majd egy robogó villamos elől rántotta el az elkeseredett fiatalasszonyt.

Kovács Attila r. alezredes, a BRFK Tevékenység-irányítási Központjának osztályvezetője szolgálatkezdésre tartott a munkahelye irányába gyalogosan a Róbert Károly körúton, amikor felfigyelet egy nőre a forgalmi sávok között – olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán.

„Az első pillanattól éreztem, mozgásán láttam, hogy nem egy lámpaperiódust elvétő, véletlenül a kocsik közé keveredő gyalogosról van szó, hanem valamiféle baljós szándékosságról – úgy viselkedett, mint aki tudatosan el akarja gázoltatni magát” – fogalmazott a főtiszt.

Mivel látta, hogy a zöld jelzésre épp induló járműforgalmat észlelve sem megy le az útpályáról a nő, hozzásietett, átkarolta és amennyire gyorsan tudta, levezette az útról. „Az út közepén húzódó járdaszigethez voltunk közelebb, oda irányítottam, kézenfekvőbb, biztonságosabb volt, mint a többsávos úton keresztül megközelíteni a járdát” – tette hozzá az alezredes.

Így sem voltak túl azonban még minden nehézségen…

…egyszercsak a nő a közeledő villamos elé akart lépni, ekkor a ruházatát megragadva tudta a BRFK munkatársa a lendületét lelassítani, így nem a jármű elé, hanem a szerelvény első ajtajának csapódott, majd a földre esett.

„Nyilvánvaló volt, hogy nem hagyhatom egyedül: tekintette üveges volt, ő maga teljesen zaklatott állapotban ücsörgött a földön, és azt ismételgette, hogy el akarja dobni az életét. Mentőt hívtam, kollégáimat is értesítettem a történtekről, az elkeseredett nőt kórházba szállították megfigyelésre” – nyilatkozta Kovács Attila.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert
Választás 2024

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×