eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Gyurcsány: nem volt testvérharc

A kijelölt miniszterelnök az árvízi védekezésben részt vevő szegediek előtt beszélt arról, hogy időnként a védelem a legnagyszerűbb cselekvés. Gyurcsány Ferenc a városháza dísztermében hangsúlyozta: az árvíz heteiben mindenki jól vizsgázott.

Gyurcsány Ferenc Szegeden találkozott az árvízi védekezésben részt vevők egy részével. A kijelölt miniszterelnök kijelentette: "nagyszerűt alkottunk, mert időnként a védelem a legnagyszerűbb cselekvés, azonban nem kívánom magunknak, hogy újra és újra ezek a küzdelmek acélozzák majd meg büszkeségünket.

A kijelölt kormányfő hangsúlyozta, hogy mindenki vizsgázott. "Vizsgáztak vezetők, hogy tudnak-e vezetni, irányítani, dönteni, mikor baj van. Azt kell mondjam, hogy tudtak, tették a dolgukat. Vizsgáztak szervezetek, hogy képesek-e együttműködni ( ), és tudtak. Nem volt féltékenység, nem volt presztízsharc, mindenki tudta, hogy mi a dolga" - fogalmazott.

Gyurcsány Ferenc a városháza dísztermében Lamperth Mónika belügyminiszter és Persányi Miklós környezetvédelmi és vízügyi miniszter jelenlétében köszönetét fejezte ki és jutalomban részesítette az árvízi védekezésben résztvevőket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×